Публікації

Показано дописи з квітня 5, 2020

Цікавинки на 10 квітня

Зображення
Вітаю вас, любі друзі!  А ви знали...? Сьогодні, 10 квітня, свій день народження відзначає… сірник 🔥 !  Так-так, звичний для нас всіх сірник, без якого складно уявити наш побут сьогодні  😉 Перші сірники в їх звичному для нас вигляді з’явилися на початку 19 століття, втім, перші згадки про них датуються ще 1530 р. Годі й казати, що цей винахід став величезним поривом у розвитку цивілізації, але водночас не варто забувати про небезпеку, пов’язану з  його використанням. Отже, користуючись нагодою, сьогодні ми вирішили нагадати вам про правила безпеки у використанні сірників: 🔸  не викидайте непогашений сірник; 🔸 зберігайте сірники в недоступному для дітей місці; 🔸 тримайте сірники подалі від опалювальних та нагрівальних приладів; 🔸 підпалюючи сірник, проводьте ним по коробці від себе, зверху вниз; 🔸 не використовуйте сірники там, де заборонено користуватися відкритим вогнем. Пожежа - це дуже небезпечно!  Тому завжди необхідно дбати про пожежну безпеку

Четвер - 9 квітня

Зображення
Доброго ранку, любі друзі!  Сьогодні четвер - 9 квітня - 100-й день (від початку року).    1 урок - Навчання грамоти Переглянь відео, дізнайся хто ж сьогодні завітав до нас на урок. Так, завітав у гості до нас равлик. Напевно, йому здалось, що ми мало інформації знаємо про равликів.  Тому, пропонує в Букварику прочитати с. 72-73.  Відпочинь!  2 урок - Навчання грамоти   Ось наступне завдання від равлика: спиши письмовими літерами у звичайний зошит віршик, і зроби звуковий аналіз  підкреслених слів. Довідка:  Час перепочити! 3 урок - Математика Переглянь відео.  Порухаймось! 4 урок - Я досліджую світ Останнє завдання від равлика: переглянь відео про свійських тварин.  Виконай завдання в зошиті на с 40-41.  Дякую за роботу! Ти молодець!

Цікавинки на 08 квітня

Зображення
Доброго ранку, любі друзі! Сьогодні середа - 8 квітня!  Час дізнатись, чим особливий цей день! 8 квітня - День любителів зоопарку. В мене є чудова пропозиція, давайте разом відвідаємо зоопарк, але віртуально.  Запрошую до подорожі!  1 урок - Навчання грамоти Вітаю вас, мої маленькі розумнички! Ось ми дійшли до того моменту коли ви знаєте абсолютно весь алфавіт! Отже,  читати і писати ви зможете швидко і без складнощів!  Пропоную згадати літери алфавіту. Прочитай с. 70-71 в Букварику.  Не забудь дати відповідь на запитання на с. 71. Перепочинь :) 2 урок - Навчання грамоти   Пригадай, як правильно пишуться літери алфавіту, переглнявши відео:  Виконай завдання в зошиті на с. 63-64. Дякую за чудову роботу! Ти молодець!  Зустрінемось вже завтра!

Цікавинки на 07 квітня

Зображення
Доброго ранку шановні батьки і любі учні!  Сьогодні вівторок - 7 квітня.   А ви знали що сьогодні Всесвітній день здоров'я?   7 квітня міжнародне співтовариство відзначає  Всесвітній день здоров'я . Це свято було засновано на честь створення Всесвітньої організації охорони здоров'я. З'явившись в 1948 році, ця організація об'єднала у своїх рядах представників 191 держави світу. Почнемо нашу роботу з маленької руханки разом з тигриком. 1 урок - Навчання грамоти Сьогодні на уроці ми з вами познайомимось із знаком -апостроф.  Цікаво що це за знак?  Переглянь відео і знайдеш відповідь на своє запитання! Як же правильно вимовляти слова з апострофом?  В цьому тобі допоможе Мовка і Суржик! Тепер час перевірити як добре ти засвоїв нову інформацію! Прочитай с. 68-69 в Букварику. Пропиши в зошиті с. 61-62. Час перепочити!  2 урок - Я досліджую світ Давай разом дізнаємось про турботи тварин навесні!   Не забувай пр

Цікавинки на 06 квітня

Зображення
Вітаю! Дуже швидко закінчились канікули, сподіваюсь ви встигли відпочити і готові з новими силами почати працювати і отримувати нові знання ! Як ви вже знаєте, зараз пора року весна, місяці квітень. Сьогодні ми детально поговоримо про весну, а саме про рослинний і тваринний світ навесні.   1 урок - Я досліджую світ Як дізнатися, що вже весна?  Як живуть рослини навесні?  Переглянь відео і ти знайдеш відповідь на це питання.  Тварини і птахи навесні 2 урок - Навчання грамоти  Прочитай оповідання "Казкові хмаринки". Відгадай загадку на с. 99. Вгадай, на що схожа хмаринка?   Розшифруй текст, спиши в зошит  Довідка: дітям, птахи, сонечко, струмочки, проліски. Ти молодець! Так тримати!  Прослухай аудіоказку "Уперете кошеня", я впевнена, вона тобі сподобається!