Публікації

Показано дописи з квітня 19, 2020

Цікавинки на 24 квітня

Зображення
Доброго ранку! 1 урок - Навчання грамоти  Прочитай с. 86-87. 2 урок - Навчання грамоти  Уважно переглянь і прослухай відео. Спиши текст, вставлячи на місце зображень слова.  Довідка: лисичка, парасолька, сонечка, плавала, човні, літала, повітряній кулі.  Спробуй поділити слова на склади для переносу.   Слова: лисичка, плавала, парасолька.   Зразок: літала - лі-та-ла Перепочинь:) 3 урок - Математика Переглянь відео-урок і разом з ним виконайте завдання на с. 49.

Цікавинки на 23 квітня

Зображення
Доброго ранку!  Сьогодні дуже гарний сонячний день, чи не так?  Як настрій? Пропоную переглянути парад тюльпанів 2020  і отримати море позитиву на весь день!  1 урок - Навчання грамоти Прочитай у Букварику виразно  с. 84-85  2 урок - Навчання грамоти Підготуй свої пальчики для письма, виконай невеличку гімнастичну вправу:) 1. Відкрий у Букварику с. 84, спиши вірш від Читалочки у звичайний зошит.  2. На с. 85 в останньому завданні обери 3 слова, які називають добрі справи, спиши їх в зошит, зроби звуковий аналіз цих слів.  Відпочинь:)  3 урок - Математика Зустрінемось на онлайн-конференції:)

Цікавинки на 22 квітня

Зображення
Доброго ранку! 1 урок - Навчання грамоти  Виконай пальчикову гімнастику. Прочитай текст. Спиши у звичайний зошит. 2 урок - Навчання грамоти  Переглянь відео. Прочитай у Букварику с. 82-23.  Відпочинь:) 3 урок - Математика Спробуй самостійно виконати завдання №1, №2, №3 у зошиті на с. 47. Гарного настрою на весь день! 

Цікавинки на 21 квітня

Зображення
Доброго ранку!  21 квітня  - Всесвітній  день творчості 1 урок - Я досліджую світ  Не будь жадібним!  Перегляньте і прочитайте с. 55.  Виконайте завдання в зошиті на с. 46. Гарного дня!