Публікації

Показано дописи з квітня 26, 2020

Цікавинки на 29 квітня

Зображення
Доброго ранку!      Щорічно  29 квітня  в Україні відзначається  В сеукраїнський День футболу.  Існує безліч різновидів футболу. Залежно від кількості гравців та місця для гри розрізняють: футзал (міні-футбол), футдаблбол (грається двома м’ячами), дворовий футбол (грається на будь-якому покритті на полях будь-якого розміру будь-якою кількістю людей), пляжний футбол (грається на піску), болотний футбол (грається на болоті), футбольний фрістайл (полягає у виконанні всіляких хитрощів і трюків). 1 урок - Навчання грамоти  Прочитай у Букварику с.90-91. 2 урок - Навчання грамоти  Доповни речення влучним ввічливим словом, спиши у зошит.  Розумнички! Думаю, тобі буде цікаво послухати загадки. Спробуй відгадати їх.  Гарного дня! До побачення! 

Цікавинки на 28 квітня

Зображення
Доброго ранку!  1 урок - Навчання грамоти  Прослухай відео. Прочитай у Букварику с. 88-89. 2 урок - Навчання грамоти  Пригадай!  Порухайся:) 3 урок - Математика Переглянь і пригадай вивчене.    (Пояснення у Вайбері) 4 урок - Я досліджую світ Виконай завдання у зошиті на с. 48-49. Всім гарного дня! 

Цікавинки на 27 квітня

Зображення
Доброго ранку!  1 урок - Я досліджую світ Умій дружити Прочитай с. 56 - 57. Виконай завдання в зошиті на с. 47.  Порухайся:) 2 урок - Математика Завдання №4 с. 50. Виконайте завдання  в зошиті на с. 50.