Публікації

Показано дописи з квітня 12, 2020

Цікавинки на 17 квітня

Зображення
Доброго дня!  Думаю, вам буде цікаво переглянути мультфільми про Великдень:) Гарного настрою! 

Цікавинки на 16 квітня

Зображення
Доброго ранку!  Чистий четвер є дуже важливим для кожної віруючої людини. Саме з цього дня традиційно починаються приготування до Великодня.   За традицією в Чистий четвер прибирають в будинку, печуть паски, фарбують яйця. Прийнято вставати до сходу сонця і скупатися, щоб очиститися. Також влаштовували прання, виносили на подвір’я білизну провітритися, мили вікна,  двері. Після прибирання в будинках не прибирали і не мели підлоги до Великодня. 1 урок - Я досліджую світ  25 ідей створення писанок разом з дітьми Виконай завдання в зошиті на с. 44.  2 урок - Навчання грамоти Прочитай с. 80-81 Час порухатись:) 3 урок - Навчання грамоти  Згадай, як пишеться велика і маленька буква щ. Спиши в зошит віршик.  Дякую за урок!

Цікавинки на 15 квітня

Зображення
Доброго ранку, шановні батьки і любі учні!  А ви знали? 15 квітня  проводять День гумової терки.  Джозеф Прістлі відкрив ці корисні властивості гумки в 1770 році. Він використовував шматки гуми, імпортовані з Бразилії. Потім в 1858 році Хайман Ліпман з Філадельфії, штат Пенсільванія, запатентував олівець з гумкою на кінці . Почнемо ранок з руханки :)  1 урок -  Навчання грамоти  Переглянь відео.  Прочитай в Букварику с. 78-79.  Дай (усно) відповідь на запитання. Порухайся:) 2 урок - Навчання грамоти  Запиши буквосполучення і слова в один рядочок у зошит.  Спиши слова вставляючи потрібне буквосполучення ДЖ або ДЗ.  До зустрічі! Дякую за роботу! 

Цікавинки на 14 квітня

Зображення
Доброго ранку, любі друзі!   Сьогодні  14 квітня  проводять День високих досягнень . Пропонується зробити щось позитивно значніше, на що раніше ви не наважувалися. 1 урок - Навчання грамоти Прочитай у Букварику с. 76-77. Дай відповідь на запитання.  Час порухатись:) 2 урок - Математика Утворення чисел другого десятка  Виконай завдання в зошиті на с. 44. Довідка: Порухаймось:) 3 урок - Навчання грамоти Прочитай вірш. Спиши письмовими літерами у зошит.  Гарного дня! 

Цікавинки на 13 квітня

Зображення
Доброго ранку!  Почнемо наш ранок з новин.  А ви знали?  Сьогодні відзначається Всесвітній день рок-н-ролу Всесвітній день рок-н-ролу (World Rock-n-roll Day) — міжнародне свято, яке об'єднує людей, що захоплюються рок-н-ролом. Свято відзначається щорічно 13 квітня, проте історична подія, яка стала фундаментом свята, відбулась на день раніше: 12 квітня 1954 Білл Хейлі (Bill Haley) записав трек "Rock Around The Clock", що став знаковим у новому музичному напрямку, який швидко подолало межі США і поширилося по країнах і континентах, кинувши виклик суспільству і традицій. Пропоную прокинутись і трохи порухатись під цю чудову пісню! 1 урок - Я досліджую світ Уважно роздивись сторінки підручника. Виконай завдання в зошиті на с. 42-43. Перепочинь! 2 урок - Математика Виконай завдання  в зошиті на с.43. Гарного дня! Чудового настрою! Зустрінемось завтра!